Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zarabiać na s26?

smigol155

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pewnien problem ponieważ mam 11 lvl Bm'em na Solarze chcę na 30 zmienić na Wp (podobno sie szybciej expi) , i niewiem jak na solarze zarobić kase nawet na potki niemam eq mam średnie . Chciałbym zapytać jak najefektywniej przy mojej sytuajcii zarobić na eq .

Opublikowano

Proszę poradnik może sie przyda

http://www.mpcforum.pl/topic/426986-tut-jak-zarabiac-na-pl-22-sposoby/

1388363882-U262029.png
Opublikowano

Darmowe SM zrób sobie, kup coś np eliksiry sprzedaj je potem masz SZ na tombole.

Teraz możesz zrobić jakieś eq dobić np 25, potem robisz mentala z eq +4/5/6, silne m1 + wh (ew. można też dh) i dropisz medale w lochu.

Ja w 1 dzień dropłem 15 medali a 1 warty ok 70k, 15x70=1050=1kk i 50k

Trzecia opcja to taka by iść na BO z dh. Dużo kasy zgarniasz + jakieś tak eq zawsze wpadnie.

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

wbij 15 lv , i na metiny bitwy.

Możliwe że się rzuca dużo osób ale to nowy serwer , lecz zmieniaj CH , aż najdziesz metka którego sam będziesz bił.

W nocy dużo osób aż tak nie gra :) więc jest rozwiązanie :)

♥ ♥ I'LL NEVER GIVE UP ! ♥ ♥

taj0y.jpg

| Ostrzeżenia: 25 % ;/ |

Opublikowano

Nie jestem jakimś nałogowcem żeby grać w nocy bez przesady , mam dropa 19 lvl na małpy wpakowałem w to 120 k ale teraz żałuję. Wydropiłem 1 medala musiałem go sprzedać żeby mieć na potki. Teraz niemam nic :/

Opublikowano

Człowieku zrób mentala/bodego nie ma znaczenia zrób jakieś tam eq lvl 15-20 i na Jak-to i KK dropić. 1 sztuka 200k ;]

Gość PoweRade™
Opublikowano

Idz do m2 na 18 lvl .Albo wbij 30 i FB

Opublikowano

Radzę iść mentalem 15lvl na małpy i dropić medale, lub kupić przepustki i w V2 zbierać drop oraz yang (ja przez 1 dzień zebrał pół torby oraz 100k yangów).

Możesz także iść na metiny, tu polecam woja body - aura i berek only i do m2 z bojem.

Sygna pojawi się w najbliższym czasie

:)

Opublikowano

@Up po prostu wypełniać ;]

Nawet bez zmiany IP ja robię, te darmowe i dochodzą.

a morzesz mi opisac po kolei jak to zrobic? bo ja reklam nie mam
Opublikowano

@Up po prostu wypełniać ;]

Nawet bez zmiany IP ja robię, te darmowe i dochodzą.

Yhy? Ja na plu nie gralem już z rok, załozyłem dziś konto nowe i nie mam żadnych nowych reklam (darmowych), to jak bez zmiany Ty masz?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...